האם אכילת בשר ממעשנה יותר בריא בזמן ההיריון?

תוכן עניינים
אהבתם את מה שקראתם ? שתפו בקליק
כתבות אחרונות במיריכלה
7 דברים שחשוב לשים לב בנעלי טרום הליכה

7 דברים שחשוב לשים לב בנעלי טרום הליכה

בחירת נעלי הליכה עבור תינוקות היא צעד חשוב בהתפתחותם הפיזית והתנועתית שלהם. לכם, כהורים יש רצון להבין מהם הדברים שחשוב…

צילומי גיל שנה - מהם הטרנדים החמים

בעידן הדיגיטלי של היום, לכידת רגעים יקרים באמצעות צילום הפכה לחלק בלתי נפרד מחיינו. בין שלל אבני הדרך שמשפחות חוגגות…
האם קיום יחסים מוגבר הוא נורה אדומה לזוגיות רעילה - איך פותרים זאת

האם קיום יחסים מוגבר הוא נורה אדומה לזוגיות רעילה - איך פותרים זאת

כל אחד ואחת מאיתנו חווה מערכת יחסים רעילה או קשר שלא הצליח לצאת ממנו בזמן. לעיתים מערכות יחסים רעילות אינן…
התקנת תוכנה ועדכונים

התקנת תוכנה ועדכונים

כיום כבר כולם יודעים, שעדכון המכשירים ושדרוג התוכנות לעדכניות יותר, הינם צעדים הכרחיים לביצועים ואבטחה מיטביים. בין אם מדובר במחשב,…

במהלך תקופת ההריון, כל אישה הריונית צריכה לבדוק בקפידה כל מאכל שהיא עתידה לצרוך.

יש לכך שלל סיבות הגיוניות. אם נתמקד למשל בעונת הקיץ החמה, יש לא מעט חיידקים שיכולים להתפתח במזונות מסוימים. צריכה של מזון שמכיל חיידקים

מסוכנים עלולה לפגוע בעובר באופן קריטי.

כשמדובר בבשר, חשוב מאוד לצרוך במהלך ההריון בשר במצב טוב, כדי שהאישה תוכל להיות בטוחה שהיא שומרת על הבריאות שלה ושל הבייבי שלה.

 

יש מי שטוענים שכדאי לצרוך בשר שהוכן במעשנה בזמן ההריון ולא בשר שהוכן על מחבת או על גריל פחמים, להלן הסיבות לכך:

בשר שהוכן במעשנה יכול להיות בטוח יותר מכל אפשרות הכנה אחרת

ישנו יתרון משמעותי למעשנה, ניתן לסגור אותה ובכך להביא את הבשר למצב שהוא עשוי WELL DONE. כלומר, ניתן להיות בטוחים בוודאות כי הבשר עשוי לחלוטין ואין בו חלקים נאים. כאשר אישה בהריון צורכת בשר שאינו הוכן במעשנה, גובר הסיכוי כי הבשר יכיל חיידקים כמו אי קולי, סלמונלה, גיארדיה ועוד. חיידקים אלו עשויים לגרום במקרה הטוב לקלקול קיבה, שלשול והקאות אצל האישה ובמקרה פחות טוב, העובר עשוי להידבק ולחטוף זיהום. אם את קוראת את שורות אלו ועולה בך קרייב לבשר שעשוי WELL DONE, אנו ממליצים לך לחפש ברחבי הרשת איזו מעשנה הכי מומלצת? חשוב לנו לציין שלא משנה איזו מעשנה תבחרי, כל עוד תבחרי להכין את הבשר שלך במעשנה, את תוכלי להיות רגועה.

 

בשר שהוכן על מחבת אינו עשוי מספיק

כפי שנכתב קודם לכן, בעת הכנה של בשר במהלך הריון, חשוב לבדוק שהבשר עשוי לחלוטין. כלומר שאין בו חלקים נאים. בעת הכנה של בשר על מחבת, עשוי לקרות מצב שבו שני צדי הבשר יהיו מוכנים, אך החלק הפנימי שלו עשוי להיות עדיין רך ונא. לכן, עדיף להימנע מהכנה של בשר על מחבת ולהעדיף הכנה במעשנה.

 

בשר שהוכן על גריל פחמים עשוי להכיל חומרים רעילים

בשר שהוכן על גריל פחמים נחשב לטעים ביותר. הארומה של העשן גורמת לבשר להיות הרבה יותר טעים מבכל דרך הכנה אחרת. הבעיה היא, שהפחמים פולטים חומרים שאינם בריאים לנו. אם נדבר על העשן שאנחנו נושמים בעת הכנת המנגל, זהו גם כן חיסרון משמעותי.
רופאים רבים ממליצים לנשים בהריון להימנע מאכילת בשרים שהוכנו על גריל פחמים מסיבות אלו. כך שאם אתם מכירים אישה הריונית שחושקת בבשר שהוכן על גריל פחמים, כדאי שתתנו לה לקרוא את השורות הללו, שכנראה יגרמו לה להחליט אחרת ובכך, לשמור על בריאותה ובריאות העובר שלה.

אלו שלושת הסיבות שכנראה גרמו לכם להבין שכדאי לנשים בהריון לצרוך בשר שהוכן במעשנה ולא בשום דרך אחרת.

 

נתח מעושן

מאמרים נוספים שעלולים לעניין אתכם
איך להגיע לחלום האמיתי - האם טיולים מאורגנים זו הדרך הנכונה

איך להגיע לחלום האמיתי - האם טיולים מאורגנים זו הדרך הנכונה

אומרים שלכל סיר יש מכסה וכל בן אדם ימצא בסופו של דבר את החצי השני שלו, אבל לפעמים, אנו מרגישים…
מעוניינים לכתוב לנו ?יש לכם שאלה ?
השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם