האם אכילת בשר ממעשנה יותר בריא בזמן ההיריון?

תוכן עניינים
אהבתם את מה שקראתם ? שתפו בקליק
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
כתבות אחרונות במיריכלה
X דברים שחובה לשים לב לפני שקונים עריסה לתינוק

X דברים שחובה לשים לב לפני שקונים עריסה לתינוק

אתם בהריון ראשון? מזל טוב!!! ההתרגשות בטח בשיאה וגם החששות לגבי רכישת מוצרים לתינוקות. כל הזוגות חווים את זה, הזמנת…
6 דברים שצריך לקנות לקראת ילד ראשון

6 דברים שצריך לקנות לקראת ילד ראשון

הגיע הזמן ללדת בקרוב ואתם רוצים להכין ציוד הכרחי לתינוק? קבלו 6 דברים שצריך לקנות לילד הראשון שימלאו את הצרכים…
באיזה מצבים כדאי לקחת את הילד שלכם לפסיכולוג?

באיזה מצבים כדאי לקחת את הילד שלכם לפסיכולוג?

המון פעמים הילד שלכם נמצא במצוקה וישנם סימנים לאורך כל הדרך, אך ההורים בדרך כלל חושבים שהם יכולים להתמודד לבד…
5 דברים שחובה לקנות לפני שהתינוק מגיע

5 דברים שחובה לקנות לפני שהתינוק מגיע

אתם בהריון? מזל טוב!! ההתרגשות בטח בשיאה וגם ההכנות ללידה. הצטיידות לתינוק שבא לעולם היא הכרחית בכל לידה, במיוחד בלידה…

במהלך תקופת ההריון, כל אישה הריונית צריכה לבדוק בקפידה כל מאכל שהיא עתידה לצרוך.

יש לכך שלל סיבות הגיוניות. אם נתמקד למשל בעונת הקיץ החמה, יש לא מעט חיידקים שיכולים להתפתח במזונות מסוימים. צריכה של מזון שמכיל חיידקים

מסוכנים עלולה לפגוע בעובר באופן קריטי.

כשמדובר בבשר, חשוב מאוד לצרוך במהלך ההריון בשר במצב טוב, כדי שהאישה תוכל להיות בטוחה שהיא שומרת על הבריאות שלה ושל הבייבי שלה.

 

יש מי שטוענים שכדאי לצרוך בשר שהוכן במעשנה בזמן ההריון ולא בשר שהוכן על מחבת או על גריל פחמים, להלן הסיבות לכך:

בשר שהוכן במעשנה יכול להיות בטוח יותר מכל אפשרות הכנה אחרת

ישנו יתרון משמעותי למעשנה, ניתן לסגור אותה ובכך להביא את הבשר למצב שהוא עשוי WELL DONE. כלומר, ניתן להיות בטוחים בוודאות כי הבשר עשוי לחלוטין ואין בו חלקים נאים. כאשר אישה בהריון צורכת בשר שאינו הוכן במעשנה, גובר הסיכוי כי הבשר יכיל חיידקים כמו אי קולי, סלמונלה, גיארדיה ועוד. חיידקים אלו עשויים לגרום במקרה הטוב לקלקול קיבה, שלשול והקאות אצל האישה ובמקרה פחות טוב, העובר עשוי להידבק ולחטוף זיהום. אם את קוראת את שורות אלו ועולה בך קרייב לבשר שעשוי WELL DONE, אנו ממליצים לך לחפש ברחבי הרשת איזו מעשנה הכי מומלצת? חשוב לנו לציין שלא משנה איזו מעשנה תבחרי, כל עוד תבחרי להכין את הבשר שלך במעשנה, את תוכלי להיות רגועה.

 

בשר שהוכן על מחבת אינו עשוי מספיק

כפי שנכתב קודם לכן, בעת הכנה של בשר במהלך הריון, חשוב לבדוק שהבשר עשוי לחלוטין. כלומר שאין בו חלקים נאים. בעת הכנה של בשר על מחבת, עשוי לקרות מצב שבו שני צדי הבשר יהיו מוכנים, אך החלק הפנימי שלו עשוי להיות עדיין רך ונא. לכן, עדיף להימנע מהכנה של בשר על מחבת ולהעדיף הכנה במעשנה.

 

בשר שהוכן על גריל פחמים עשוי להכיל חומרים רעילים

בשר שהוכן על גריל פחמים נחשב לטעים ביותר. הארומה של העשן גורמת לבשר להיות הרבה יותר טעים מבכל דרך הכנה אחרת. הבעיה היא, שהפחמים פולטים חומרים שאינם בריאים לנו. אם נדבר על העשן שאנחנו נושמים בעת הכנת המנגל, זהו גם כן חיסרון משמעותי.
רופאים רבים ממליצים לנשים בהריון להימנע מאכילת בשרים שהוכנו על גריל פחמים מסיבות אלו. כך שאם אתם מכירים אישה הריונית שחושקת בבשר שהוכן על גריל פחמים, כדאי שתתנו לה לקרוא את השורות הללו, שכנראה יגרמו לה להחליט אחרת ובכך, לשמור על בריאותה ובריאות העובר שלה.

אלו שלושת הסיבות שכנראה גרמו לכם להבין שכדאי לנשים בהריון לצרוך בשר שהוכן במעשנה ולא בשום דרך אחרת.

 

נתח מעושן

מאמרים נוספים שעלולים לעניין אתכם
מעוניינים לכתוב לנו ?יש לכם שאלה ?
השאירו פרטים ונציג יחזור אליכם בהקדם